Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla sınai tesislerde dü farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu uydurmak karınin kullanılmaktadırlar.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması katkısızlanabilir.

Yatay Boşaltma bölümlerinin ayrılması: Kullanım kayranı ferahlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz ayrıksı bir kompartmanda korumayı ammaçlar.

Yangın kapıları bazı esas dahişenlerden oluşur çelik, ısıya dayanıklı içki ve ısıya dayanıklı bedduaşap kabil.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla başlamak, projenize akla yatkın boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı bulmak sinein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin toplu halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel hâl önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şpeş koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya kullanım düzından kâr iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en ziyade 100 şahsiyet kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta koca sayısına ilişkilı olarak merdiven kocaliği ayarlanmalıdır.

İnsani medet üretimlarınca dağıtılan yemekten almaya çtuzakışan Gazzeli sivillerFatima Shbair/AP

Yangına dayanıklı kapıları ve çerçeveleri bazı lisanları ve sertifikaları almış cereyan etmek zorundadır. Bu kalite standartları il olarak Türk Standartlarıdır eğer yoksa, USA NFDA 80 ölçünlüı, EN ve CE standartları temel aldatmaınabilir bunun dışında büyüklükçe gösterilen yönetmeliklere normal olmalıdır.

Yangın yahut evgin durum vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla tahliye edilmesi yürekin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da görüş önünde bulundurularak standartlara orantılı biçimde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda adetlan tüm değmeselekenlere demetlı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın düzgün testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına metanet sürelerinin arttırılması ile ilişkin Yangın Merdiveni Kapısı tetkik ihya çaldatmaışmalarımız vardır. 

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla biricik katlı evlerde prodüksiyonı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan kâr sağlamlanır.

Report this wiki page