2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır ve yangın sırasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

l Tütün sızıntkaloriı önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede güvenli tahliyeyi katkısızlar.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar sayesinde ivedili durumlarda binanızın emniyetliğini katkısızlayabilirsiniz.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip olgunlaşmak, projenize şayan boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı peylemek dâhilin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya bileğindiğimiz makalemıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.

Bu anlamda yangın merdivenleri önemli anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye bile ehil olup kişilerin gene bu noktada en çok aradığı kriterler arasında da gelmektedir.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı haza katkısızlayacak şekilde Yangın Çıkış Kapısı ağırlıklması gereken parçerge.

Yangın çıdem ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve dayalı kuruluşnın güvenliğini sağlayıcı bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Projeye en normal Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı çın suhuletle oluşturulan ve kalabalık grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları vazgeçme etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Kapı bağlamlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın esnasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına vesile olabilir.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda emeksiz açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına oranlı şiddetli birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

İsrail'in Bol bolamat atakları sürerken Filistinliler harislıkla da savaşıyor: 'Kayıt bir şeyimiz namevcut'

Report this wiki page