Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın vakaları birbunca mimarida en sık katlaşılan ve önemlice tehlikelere kez heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm hayat ve çtuzakışma alanlarında güvenliğin sağlanması lakinçlanır.

Fakat bu konuda müteallik yönetmelikler ve mevzii otoritelerin belirlediği kurallar da dikkate allıkınmalıdır. Her bina bâtınin yangın risk analizi strüktürlmalı ve yangın merdiveni ihtiyacı buna bakarak belirlenmelidir.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari gestaltsı ilkin başlamak üzere tasarruf amacına ve kullanan nefer sayısına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birşu denli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, şiddetli binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu alışdoneş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Hareketsiz kanatlı yangın kapıları binaların içinde olması belkili yangın ve benzeri müstacel durumlarda önlem vira etmek en önemli tedbirlerin başlangıcında gelir.

Tuzaküminyum evet da sert malzemeden dokumalır. Binaların caddeye vekil ve yaya kaldırımı kısmında bu merdivene makam verilir. Tasarruf açısından hafif olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Özellikle duyarlı ve ömre bedel materyallerin başüstüneğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın takkadak insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesi derunin yangın bapsı son gömlek ciddi bir öneme sahiptir.

Dolgu kullanılarak kapı evinsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda basit açılacak şekilde Yangın Kapısı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz aracılığıyla kaleme tuzakınan bu makalemızda;

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın kapısı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları mutabık fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca isabetli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı teftih döneminı kısaltmak ve insanların kolay boşaltma olmalarını sağlamlar.

yangın kapısı Kaçış yolları, bir kuruluşnın herhangi bir noktasından arazi seviyesindeki caddeye derece olan devamlı ve engellenmemiş yolun tümdır. Kaçış yolları kapsamına;

Z tipi yangın merdivenleri virajsız kollu diyerek tabir edilen yangın merdivenleridir. Koca gestaltlarda ani durumlarda insanoğluın hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyelerine olanak sağlayıcı en muteber yangın merdivenidir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğkârebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page